AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşek görmek

Kahve falında mavi eşek görmek

Kahve falında mavi eşek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi eşek gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Kahve falında mavi eşek görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek ve at görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeğe ot vermek yaşadığı stresin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru eşek görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında eşek aramak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eşeğe sarılmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine yorulur.

Kahve falında eşek sütü içmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir