AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde eşek görmek

Kahve falında denizde eşek görmek

Kahve falında denizde eşek görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde eşek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında denizde eşek görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek gezdirmek ticaretinin hızlanacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek pisliği görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında eşek sıpa görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında eşek sürüsü görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek sidiği görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı sokması görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir