AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısından kaçmak

Kahve falında eşek arısından kaçmak

Kahve falında eşek arısından kaçmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, dünya malına kavuşulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında eşek arısından kaçmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Kahve falında eşek arısından kaçmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eşek arı öldürmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında ölü eşek arısı görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş eşek arısı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek arısını öldürmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir