AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe su içirmek

Kahve falında eşeğe su içirmek

Kahve falında eşeğe su içirmek yapılan hataların düzeltileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çirkin amellere, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşeğe su içirmek gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında eşeğe su içirmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hoşluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eşeğe su vermek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşekle su taşımak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek zorlukların yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ineklerin su içtiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, düşmanından uzak olacağına delalettir.

Kahve falında su içmeye çalışmak kafasını rahatlatacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir