AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe su vermek

Kahve falında eşeğe su vermek

Kahve falında eşeğe su vermek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, şifa edineceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşeğe su vermek gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Kahve falında eşeğe su içirmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında eşekle su taşımak dertlerin biteceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşeğe su vermek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında eşek ve koyun görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına inanılır.

Kahve falında eşek sütü içmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yük taşıyan eşek görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Kahve falında eşek arısı görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir