AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek taşımak

Kahve falında eşek taşımak

Kahve falında eşek taşımak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, yenilenme yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek taşımak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında eşekle su taşımak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekle odun taşımak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşekle yük taşımak hastalıklarının son bulacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşek taşımak canının kıymetini bileceğine, kendisiyle övüneceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek yavrusu sevmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi eşek görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında semerli eşeğe binmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde eşek görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, evlenme yolunda adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir