AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekle yük taşımak

Kahve falında eşekle yük taşımak

Kahve falında eşekle yük taşımak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bazı adımlar atacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında eşekle yük taşımak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşekle yük taşımak yaşadığı stresin biteceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü eşek görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında odun yüklü eşek görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yük taşıyan eşek görmek parasız kalmaya, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında ağır yük taşımak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya tabir olunur.

Kahve falında traktörle yük taşımak çok kötü günler geçirileceğine, muradın olacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzunda yük taşımak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir