AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde eşek görmek

Kahve falında suyun içinde eşek görmek

Kahve falında suyun içinde eşek görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, daima önüne bakacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde eşek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde eşek görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında eşeğe su içirmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğe su vermek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşekle su taşımak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde meyve görmek geleceğin güzel olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü su içinde görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini suyun içinde görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir