AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ve katır görmek

Kahve falında eşek ve katır görmek

Kahve falında eşek ve katır görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kimseyle konuşmayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ve katır gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında eşek ve katır görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at eşek katır görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında at ve katır görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, bekar ise evleneceğine delalettir.

Kahve falında katırın ısırdığını görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katır binmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında katırdan düşmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katır eti görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kötü halin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında katıra bindiğini görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir