AnaSayfa / Genel / Kahve falında katırdan düşmek

Kahve falında katırdan düşmek

Kahve falında katırdan düşmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, nazara geleceğine inanılır.

Kahve falında katırdan düşmek gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabilirsiniz.

Kahve falında katırdan düşmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katır sürüsü görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşek ve katır görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah katır görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında katır tırnağı görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz katır görmek hayatın düzene gireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında katır eti görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında at ve katır görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir