AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek üstünde gitmek

Kahve falında eşek üstünde gitmek

Kahve falında eşek üstünde gitmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ileriye gideceğine, bir süre zorluk çekeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde birini görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde gitmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında atın üstünde gitmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek şaşkın olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gitmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında araba üstünde gitmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir