AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde gitmek

Kahve falında denizin üstünde gitmek

Kahve falında denizin üstünde gitmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, işlerin düzeleceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, böylece yüzünün güleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında deniz üstünde arabayla gitmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gitmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde arabayla gitmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünde giden araba görmek hasta olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon üstünde gitmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde gitmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında suyun üstünde gitmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir