AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek üstünde birini görmek

Kahve falında eşek üstünde birini görmek

Kahve falında eşek üstünde birini görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, büyük başarılara imza atacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek üstünde birini gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Kahve falında eşek üstünde birini görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara eşek görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan eşek görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek satmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşek kovalamak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir