AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla su üstünde gitmek

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, işlerin aksamayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, bazen de rahat geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Hangi plan veya projelere odaklanacağınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde arabayla gitmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde giden araba görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Kahve falında araba üstünde gitmek sıkıntılardan kurtulmaya, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde arabayla gitmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünde gitmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde araba görmek ün sahibi olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir