AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde gitmek

Kahve falında atın üstünde gitmek

Kahve falında atın üstünde gitmek eve kapanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, stresini atacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gitmek gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında atın üstünde gitmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında atın üstünde gezmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at üstünde asker görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında at üstünde padişah görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde erkek görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Kahve falında atın üstünde olduğunu görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde koşmak yeni bir hayata başlayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Kahve falında birini at üstünde görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir