AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde gitmek

Kahve falında suyun üstünde gitmek

Kahve falında suyun üstünde gitmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında suyun üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Kahve falında suyun üstünde gitmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek kinin ve nefretin son bulacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kamyonun üstünde gitmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Kahve falında tırın üstünde gitmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba üstünde gitmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek ticaretin önünün açılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir