AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kovaladığını görmek

Kahve falında eşek kovaladığını görmek

Kahve falında eşek kovaladığını görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında eşek kovaladığını gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında eşek kovaladığını görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek kovalamak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşeğin kovaladığını görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında eşek arısı kovalamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suda eşek görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek kavgası görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında eşeğe yem vermek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir