AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kovalamak

Kahve falında eşek kovalamak

Kahve falında eşek kovalamak neredeyse kahrolacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, gülüp eğleneceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek kovalamak gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında eşek kovaladığını görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşeğin kovaladığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı kovalamak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında eşek kovalamak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında eşek beslemek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek sütü içmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında doğuran eşek görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Kahve falında eşek otlatmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir