AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısı kovalamak

Kahve falında eşek arısı kovalamak

Kahve falında eşek arısı kovalamak karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sevinileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek arısı kovalamak gördüyseniz:

  • Fiziksel bir rekabet ortamına girerseniz imajınızı güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz veya kendinize güveniniz artabilir.

Kahve falında eşek arısı kovalamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Kahve falında eşek arısı öldürmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek arı öldürmek kazancın gittikçe artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında ölü eşek arısı görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eşek arısı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek arısından kaçmak kötü halinden eser kalmayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir