AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, maddi sorunlarının artacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, namının yürüyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Kahve falında eşeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında eşek arısı öldürdüğünü görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısını öldürmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşeğin öldüğünü görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı öldürmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında eşek arı öldürmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında eşek kestiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi eşek görmek şifaya kavuşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir