AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda eşek görmek

Kahve falında suda eşek görmek

Kahve falında suda eşek görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, başarılı işlere imza atılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda eşek gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında suda eşek görmek diplomalı kimse olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında at eşek inek görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında eşek ve inek görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölü eşek görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, mutlu olacağınıza delalettir.

Kahve falında eşek derisini yüzmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek ün ve itibar sahibi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı öldürmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek sütü sağmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir