AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe yem vermek

Kahve falında eşeğe yem vermek

Kahve falında eşeğe yem vermek işinin ehli durumuna geleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında eşeğe yem vermek gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Kahve falında eşeğe yem vermek şansın döneceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yemek yememek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işarettir.

Kahve falında oltaya yem takmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet eder.

Kahve falında yemenue gitmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslana yem olmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yemi görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et yememek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir