AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kavgası görmek

Kahve falında eşek kavgası görmek

Kahve falında eşek kavgası görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ilim irfan öğreneceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine inanılır.

Kahve falında eşek kavgası gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Kahve falında eşek kavgası görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işaret eder.

Kahve falında inatçı eşek görmek rahat rahat yaşayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek kovalaması görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri eşek görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek kaybetmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında eşek koşturmak üzgün olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında eşeğin kaçtığını görmek kendini bunu başaracağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşek arısı kovalamak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir