AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kaybetmek

Kahve falında eşek kaybetmek

Kahve falında eşek kaybetmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında eşek kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Kahve falında eşek kaybetmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşeğini kaybetmek hasret çekileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile eşek görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında suda eşek görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yüklü siparişler alacağına rivayet eder.

Kahve falında eşekten düştüğünü görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Kahve falında iki eşek görmek zorlukların giderileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşek arısı görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında boz eşek görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir