AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki eşek görmek

Kahve falında iki eşek görmek

Kahve falında iki eşek görmek solan yüzünün güleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki eşek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eşekle yük taşımak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeği görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak eşek görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek yeni bir eve taşınılacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşek çifleşmesi görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir