AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısı görmek

Kahve falında eşek arısı görmek

Kahve falında eşek arısı görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eşek arı öldürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eşek arısını öldürmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşek arısı sokması görmek keyfinin kaçacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük eşek arısı görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşek arısından kaçtığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı öldürmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında eşek arısı görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı öldürdüğünü görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herkesin yardımına koşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir