AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğini kaybetmek

Kahve falında eşeğini kaybetmek

Kahve falında eşeğini kaybetmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Kahve falında eşeğini kaybetmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşek kaybetmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek kafası görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek ve inek görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ısıran eşek görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek satın almak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında zayıf eşek görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sıpalı eşek görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir