AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz eşek görmek

Kahve falında boz eşek görmek

Kahve falında boz eşek görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında boz eşek gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında boz eşek görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulan yemek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun bozulması görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş çorba görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozyılan görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında boz fare görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında murat boz görmek rakipleri mağlup edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir