AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekten düştüğünü görmek

Kahve falında eşekten düştüğünü görmek

Kahve falında eşekten düştüğünü görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Kahve falında eşekten düştüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek sütü görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşek kulağı görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işarettir.

Kahve falında eşekle odun taşımak onların başarıları ile gururlanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arı öldürmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eşek bulmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir