AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğin kaçtığını görmek

Kahve falında eşeğin kaçtığını görmek

Kahve falında eşeğin kaçtığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğin kaçtığını gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında eşek arısından kaçtığını görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğin kaçtığını görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşek ve köpek görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eşek teptiğini görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşek çifleşmesi görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşek aramak arkadaşlarla aranın bozulacağına, huzur ve mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında siyah eşeğe binmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir