AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri eşek görmek

Kahve falında gri eşek görmek

Kahve falında gri eşek görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hak yoluna döneceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, işlerinin tutacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri eşek gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında gri eşek görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, güven kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gri başörtüsü görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri renk elbise giymek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında gri kedi görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu gri yılan görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri eldiven görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri hırka görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri renk köpek görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir