AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek koşturmak

Kahve falında eşek koşturmak

Kahve falında eşek koşturmak küslerin ve dargınların barışacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, içinin rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında eşek koşturmak gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Kahve falında eşek ölmesi görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek bindiğini görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında doğuran eşek görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşek ve katır görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında eşek arı öldürmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eşek ve sıpa görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek semeri görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir