AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kovalaması görmek

Kahve falında eşek kovalaması görmek

Kahve falında eşek kovalaması görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, düzenli bir işe girileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek kovalaması gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Kahve falında eşek tarafından kovalanmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek kovalaması görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek imkânsızı başaracağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü eşek görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Kahve falında eşek öpmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşek sütü sağmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek sütü görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, mevkie edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir