AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek

Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında kedi kafası kesmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında balık kafasını kesmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kafasını kesmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir