AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kafası görmek

Kahve falında eşek kafası görmek

Kahve falında eşek kafası görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek kafası gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında eşek kafası kesmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek kafası görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek kafalı insan görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında semerli eşek görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek bağlamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi eşek görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek kellesi yemek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir