AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek çekmek

Kahve falında eşek çekmek

Kahve falında eşek çekmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hüsrana uğratacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eşek çekmek gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Kahve falında eşek çekmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında zayıf eşek görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşekten inmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında eşeğe su vermek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve yavrusunu görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında eşeğe ot vermek zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşekten kaçmak kredi çekileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arabası görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir