AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf eşek görmek

Kahve falında zayıf eşek görmek

Kahve falında zayıf eşek görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında zayıf eşek gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Kahve falında zayıf eşek görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında zayıflamış olmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin zayıflamış olduğunu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf erkek çocuğu görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini çok zayıflamış görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir