AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe ot vermek

Kahve falında eşeğe ot vermek

Kahve falında eşeğe ot vermek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşeğe ot vermek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Kahve falında eşek otlatmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında eşeğe ot vermek her istediğini elde edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında eşek işemesi görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek tepmesi görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı öldürmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi eşek görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek ve eşek görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında eşek yavrusu sevmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir