AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekten inmek

Kahve falında eşekten inmek

Kahve falında eşekten inmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşekten inmek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları ya da fikir paylaşımında bulunacağınız ortamlar mevcut durumunuzu güvence altına almanıza yardım edebilir.

Kahve falında eşekten inmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında aç eşek görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek ısırması görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek bazen istemediği şeyler yapacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eşek arısı görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek almak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalet eder.

Kahve falında eşeğe su vermek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir