AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arabası görmek

Kahve falında eşek arabası görmek

Kahve falında eşek arabası görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, elinin darda kalmayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek arabası gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında eşek arabası görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Kahve falında eşek arabasına binmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşek kafası görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşek eti pişirmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında eşek aramak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında insanı eşek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir