AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek beslemek

Kahve falında eşek beslemek

Kahve falında eşek beslemek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek beslemek gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında eşek beslemek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında köpek ve eşek görmek sıhhat ve huzur bulacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eşek teptiğini görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşek semeri görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun yüklü eşek görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eşeğe binmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşeği görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekle konuşmak ekmeğin ve paranın da artacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir