AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekle konuşmak

Kahve falında eşekle konuşmak

Kahve falında eşekle konuşmak yeni bir iş bulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, tövbe etmeye, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşekle konuşmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı olma ihtimali yüksek yeni bağlantılar, iş birlikleri ya da ilişkiler sizi bekliyor.

Kahve falında eşekle konuşmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek sütü içmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında küçük eşek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşeğin kaçtığını görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek köpek görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki eşek görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet eder.

Kahve falında eşek arabası görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir