AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve eşek görmek

Kahve falında köpek ve eşek görmek

Kahve falında köpek ve eşek görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, hayırlı haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ve eşek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Kahve falında eşek ve köpek görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ve eşek görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eşek köpek görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun ve eşek görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında eşekle su taşımak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve katır görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun yüklü eşek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil eşek görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir