AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeği görmek

Kahve falında eşeği görmek

Kahve falında eşeği görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında eşeği gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında eşek sütü görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu eşek görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eşek yüklemek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet eder.

Kahve falında doğuran eşek görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek ölüsü görmek kederlerinin son bulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir