AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek teptiğini görmek

Kahve falında eşek teptiğini görmek

Kahve falında eşek teptiğini görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Kahve falında eşek teptiğini gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Kahve falında eşek tepmesi görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında eşek teptiğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine inanılır.

Kahve falında cep te görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında teoman görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına inanılır.

Kahve falında teyyare böceği görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tevbe suresi görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında at teptiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında atın teptiğini görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir