AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek semeri görmek

Kahve falında eşek semeri görmek

Kahve falında eşek semeri görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek semeri gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşek semeri görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında semerli eşek görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semersiz ata binmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine rivayet eder.

Kahve falında semersiz at görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işarettir.

Kahve falında semer görmek her açıdan farklılıklar olacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında at semeri görmek donatacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir