AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eşeğe binmek

Kahve falında siyah eşeğe binmek

Kahve falında siyah eşeğe binmek geçim derdine düşmeyeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bereketin geleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, işinde en iyisi olacağına, çok hayır duası alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah eşeğe binmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında siyah eşeğe binmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eşeğe binmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında eşeği binmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında semerli eşeğe binmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir