AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arabasına binmek

Kahve falında eşek arabasına binmek

Kahve falında eşek arabasına binmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, işinden uzaklaşacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arabasına binmek gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Kahve falında eşek arabasına binmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşekten inip ata binmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah eşeğe binmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında eşeğe binmek gayrimenkul işine girileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz eşeğe binmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, evlenme yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir