AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan inip eşeğe binmek

Kahve falında attan inip eşeğe binmek

Kahve falında attan inip eşeğe binmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, zorluklarının biteceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabadan inip bisiklete binmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse inip binmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sorumlu tutacağına işaret eder.

Kahve falında tilki ini görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, memur ise terfi edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir