AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekten inip ata binmek

Kahve falında eşekten inip ata binmek

Kahve falında eşekten inip ata binmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, her zaman sevgi göreceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında eşekten inip ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse inip binmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işarettir.

Kahve falında arabadan inip bisiklete binmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene inip çıkmak yeni projelere atılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işarettir.

Kahve falında arabadan inip yürümek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iniş yapan uçak görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir